UN CENTRE SOLIDARI

divendres, 12 de juny del 2009

HOMENATGE AL DR. PERE TARRÉS

El dijous 4 de juny de 2009, va tenir llor l'acte de canvi de nom de l'antic carrer de la Parròquia pel de carrer Pere Tarrés.

La dedicació d'un carrer al Dr. Tarrés és una vella reivindicació de diverses entitats de Sarrià que sempre han volgut un record públic a una persona tan estimada al nostre barri com a merescut reconeixement a la seva dedicació als altres.

L'acte va començar amb el descobriment de la placa del carrer. Seguidament, en una estrada situada a la plaça de Sarrià, van tenir lloc els parlaments del president del Consell del Districte Sr. Puigdollers, regidora del Districte Sra. Jaurrieta i del cardenal arquebisbe de Barcelona Mons. Lluís Martínez Sistach. Juntament amb ells, també presidien l'acte Mn. Manel Valls, rector de la parròquia de Sarrià, i Alícia Miquel, presidenta de l'Associació d'Amics Pere Tarrés.

La vetllada va continuar amb la recitació de diversos poemes d'autors catalans amb l'acompanyament musical contemporani, mentre a la placeta del Roser es podia prendre un refrigeri. I la festa va culminar amb la celebració de l'eucaristia a la parròquia, presidida pel cardenal arquebisbe, amb acompanyament musical de la Capella de Música de Sant Vicenç de Sarrià/Cor Dyapasson. La celebració fou molt emotiva i participada.

Com no podria ser d'altra manera, el Casal Pere Tarrés, del Centre Parroquial Sant Vicenç de Sarrià, també va ser present a l'acte, juntament amb tants i tants sarrianencs. Amb la seva assistència han volgut recordar el mestratge del beat en el seu pas per Sarrià, molt especialment a través del Centre d'Acció Catòlica i l'Escola del Patronat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada