UN CENTRE SOLIDARI

diumenge, 30 de maig del 2010

LA BALLADA DE SARDANES DEL MES DE MAIG


Un mes més, la Taula d'Entitats de Sarrià ha organitzat l'escola i ballada de sardanes de la plaça de Sarrià. Aquest cop nou nens i nenes han aprés els primers passos de la nostra dansa de la mà de la Montserrat Farrera, dansaire de l'Esbart Sarrià. I un cop més la cobla Baix Llobregat ens ha acompanyat en la ballada que ha resultat molt animada i amb molts dansaires. Tot el programa han estat composicions del mestre Pere Masats, veí de Sarrià durant molts anys i principal animador de les ballades de la plaça d'anys enrere. La ballada ha comptat amb la col·laboració del districte de Sarrià - Sant Gervasi i la pastisseria Foix, que ha regalat un pastís que ha estat sortejat entre tots els assistents.

Podeu veure el reportatge sencer de la ballada a l'apartat Fotografies del Centre. Repetirem un matí tant festiu el proper diumenge 20 de juny. Us hi esperem!

1 comentari:

  1. Pido disculpas por español, pero se trata de una traducción hecha por Google. Yo soy italiano y terminé 30 de mayo 2010 en la plaza "SARRIA" de la sardana. En verdad magnífica! Quiero saber cómo llamar a la primera y la segunda canción interpretado por la orquesta para juzgarlos. Gracias Adriano (Roma)

    ResponElimina