UN CENTRE SOLIDARI

dissabte, 5 de juny del 2010

PUGEM A MONTSERRAT A PEU!



MOLT IMPORTANT: INSCRIVIU-VOS PER PREVEURE ELS COTXES I MATERIAL DE SUPORT NECESSARI I RESERVAR PLAÇA A L'AUTOCAR DE TORNADA!

L'itinerari serà el següent:

Arribem a les 9 h. a Vallvidrera, seguim pel camí del pantà, la casa de la Sagrada Família, Can Castellví, i el Turó de Can Balasc.

Arribem a les 10.30 h. a Can Bosquets, on hi haurà el primer control. Continuem en direcció a La Floresta, trenquem cap a la Colònia Montserrat, baixem cap El Mas Roig i continuem cap a Rubí.

Arribem a Rubí a les 12.30 h. de la nit, on hi haurà el segon control. Farem parada per sopar. Continuem cap a Can Ximelis, passem per Can Pi de la Serra i l’Institut JV Foix i baixem per travessar el torrent i pujar a la Serra de l’Oleguera,

Arribem a Ullastrell a les 2.30 h. de la nit, on hi haurà el tercer control. Baixem cap a la Riera del Gaià i continuem la pista en direcció a Olesa de Montserrat.

A les 5.00 h. de la nit arribem a Olesa de Montserrat, on hi haurà el quart control. Fem una parada per descansar i menjar una mica. Continuem cap a la Colònia Sedó, i seguim la carretera fins El Pont de l’Astruc.

Arribem a les 7 del matí al Pont de l’Astruc, on hi haurà el cinquè control. Després d’un petit descans enfilem la pujada final a la muntanya de Montserrat.

A partir de les 9 del matí arribem a l’ermita de San Miquel, on hi haurà el darrer control. Després baixarem al monestir. L'autocar ens recollirà a les 13h. per ser a Sarrià a les 14h.

Preu de la sortida: 15 euros. Inclou menjar i begudes dels punts de control i retorn en autocar a Sarrià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada