UN CENTRE SOLIDARI

dijous, 3 d’octubre del 2013

LES ACTIVITATS DEL CENTRE PER LA FESTA MAJOR!


Arriba la Festa Major i el Centre hi participa amb les següents activitats:

Dissabte 5 d'octubre, d'11,30h a 13h: Jugues en català? Activitats diverses entorn el català, organitzades pel Consorci per a la Normalització Lingüística de Sarrià - Sant Gervasi, complementàries al Taller de danses i a Juguem cantant. A l'envelat de la plaça de Sarrià.
Dissabte 5 d'octubre, a les 11,30h: Taller de danses per als més menuts, per la Secció Infantil de l'Esbart Sarrià. A l'envelat de la plaça de Sarrià.
Dissabte 5 d'octubre, a les 11,30h: Paraiguataxi. Teatre de carrer per la Companyia La Fresca (Iusi Teatre). A la plaça de la Vila.
Dissabte 5 d'octubre, a les 12,30h: Juguem cantant. Taller de jocs i cançons per als més menuts, pel Cor Infantil de l'Orfeó Sarrianenc. A l'envelat de la plaça de Sarrià.
Dissabte 5 d'octubre, a les 17h: Xocogresca. Animació i xocolatada organitzada per l'Esplai Sant Vicenç. A la plaça Pere Figuera.
Dissabte 5 d'octubre, a les 19,30: Recepció i lliurament dels rams a les pubilles de Sarrià, a la seu del Districte de Sarrià. A les 20,15h, missa i ofrena dels rams a la Mare de Déu del Roser, a la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià.
Diumenge 6 d'octubre, a les 18,30h: IV Milla de Sarrià. Cursa atlètica per categories d'edat. Al parc de Joan Raventós. Organitzada conjuntament amb el CE els Blaus.
Diumenge 6 d'octubre, a les 19,30h: Recital de danses de l'Esbart Sarrià. A l'envelat de la plaça de Sarrià.
Dilluns 7 d'octubre, a les 19,30h: Taller de ioga. Al Centre de Sarrià.
Dimarts 8 d'octubre, a les 17,30h: Aloha. Les matemàtiques són un joc! Taller de desenvolupament mental de forma divertida per a nens i nenes de 5 a 13 anys. Al Centre de Sarrià.
Dimarts 8 d'octubre, a les 18,30h: Taller d'aromateràpia per descobrir com afavorir el teu benestar físic i emocional mitjançant les propietats terapèutiques de les plantes. Al Centre de Sarrià.
Divendres 11 d'octubre, a les 18,30h: Cafè-concert de Jazz a càrrec del grup Intemporal Sextet, que interpretarà temes clàssics i composicions pròpies. Al Centre de Sarrià.
Diumenge 13 d'octubre, a les 18h: A ritme de Bambolina. Espectacle sobre la trajectòria musical i coreogràfica de la Bambolina Negra. A l'envelat de la plaça de Sarrià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada