UN CENTRE SOLIDARI

divendres, 22 de novembre del 2013

JORNADES DE PORTES OBERTES DEL CENTRE ASSÍS


El Centre d'Acollida Assís és una associació sense ànim de lucre de Barcelona dedicada a l'atenció integral de persones en situació de sense llar, és a dir dels sense sostre.

Assís pretén ser un marc de referència de baixa exigència per les persones en aquesta situació que hi accedeixen, per tal d'oferir-los acollida, acompanyament, assistència social i canalització de demandes. A més ofereix determinats serveis bàsics -assistència social, habitatge, inserció laboral, àmbit de la salut- i activitats lúdiques i formatives. I mitjançant la relació que ,s'estableix, l'acompanyament personalitzat que afavoreixi l'autoestima, la sociabilitat i, en la mesura del possible, l'accés a la xarxa normalitzada de recursos socials. 

En l'actualitat, l'entitat compta amb un equip humà de 8 professionals i més de 150 voluntaris/es que presta serveis i activitats, realitzant tasques d'atenció directa, indirecta i administratives. Tots ells estan coordinats per un treballador social (director del centre) i un educador social amb l'objectiu d'orientar les accions que es duen a terme.
Aquest dissabte 23 de novembre, Assís us convida a la Jornada de Portes Obertes. La Jornada començarà amb la presentació del Centre per part del seu director, en Jesús Ruiz, qui farà una visita guiada per les instal·lacions. Posteriorment hi haurà l'actuació de la banda de música del Centre "Assís World Band". 
Serà una bona oportunitat per conèixer les accions que Assís duu a terme a favor de les persones sense sostre de Barcelona. Us esperem a tots a les 16.30h al carrer Isaac Albéniz, 14-28

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada