UN CENTRE SOLIDARI

diumenge, 20 de juliol del 2014

PROJECTE DE VOLUNTARIAT A XILE


Un petit grup de monitores i monitors de l’Esplai Sant Vicenç de Sarrià anirem aquest mes d’agost a Calama, una ciutat obrera de Xile a realitzar un voluntariat. L’objectiu principal del projecte és crear un esplai amb els nens i nenes que ho necessitin i procurar que l’esplai tingui autonomia un cop marxem de Xile.

Hem cregut oportú endegar aquest projecte perquè creiem que un esplai és una gran oportunitat per qualsevol nen d’arreu del món per desenvolupar-se i créixer en un ambient sa i saludable, donant-li una alternativa sòlida i ferma vers altres entorns. L’esplai té un ideari i un projecte educatiu basats en forts valors ètics i, en el cas del nostre esplai, religiosos. Els jocs, activitats, tallers i dinàmiques són un conjunt d’eines ideals i fonamentals que els monitors utilitzem per transmetre els diferents valors i educar als infants, siguin quines siguin les seves realitats.

Per a finançar-nos el viatge, al llarg del curs hem realitzat diferents activitats com animacions infantils a festes d’aniversari, venda de pastissos, parada a la Fira de Comerç Just de Sarrià, venda de punts de llibre i roses per Sant Jordi, però tot i així encara necessitem ajuda per poder dur a terme el nostre projecte. Ens podeu ajudar? Qualsevol aportació serà benvinguda! Podeu realitzar-la a la Secretaria del Centre, per les tardes, fins abans del 30 de juliol, dia de la nostra marxa. Gràcies per endavant!
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada