UN CENTRE SOLIDARI

dimarts, 14 de juny del 2016

EL CLUB DE FUTBOL CP SARRIÀ TANCA LA TEMPORADA AMB UN ESTOL DE CAMPIONS

D'acord. Cinc equips del nostre club de futbol han guanyat les seves respectives competicions i poden entonar ben fort el We are the champions! L'enhorabona de tot cor.


Però en la festa de cloenda de la temporada del passat dissabte 11 de juny, es va celebrar que tot el club és campió. Tots els jugadors per les moltes corregudes que han hagut de fer darrera la pilota. Tots els entrenadors per la paciència gastada en fer entendre com els jugadors s'han de col·locar al camp i com s'hi han de moure. Tots els delegats pel tragí setmanal de fitxes i equipaments. Tots els directius per tantes reunions que escalfen el cap. En Joan i l'Aldo per haver-se de posar la camisa amb l'escut del club i passar-se totes les tardes atenent a tothom. I el Pitu..... perquè està fet un gegantó! El munt de copes que hi havia preparades eren per celebrar això. Que de Rei de Copes ja en tenim un, i és el Barça!
 

 


La festa tenia públic: les famílies, amics, parents i coneguts de tots els jugadors. Sense ells no hi hauria festa, ni club, ni futbol. També són campions.




Després de dinar plegats, van ocupar el seu lloc per gaudir de... un partit de futbol¿ D'entrenadors i jugadors no en faltaven, però la normativa no estava a l'alçada de les circumstàncies.


Amb la vènia de les autoritats, els speekers van agafar els micros i la festa va començar.



Tothom va desfilar: jugadors, entrenadors, delegats. Directius i personal els van acompanyar. Amics, parents i coneguts en van ser testimonis. Un èxit. L'estol dels campions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada