UN CENTRE SOLIDARI

dimecres, 28 de desembre del 2016

LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS JOVEMPRÈN 2016

La quarta edició del Programa JovEmprèn ha finalitzat amb èxit de participació. Més de quatre-cents joves, provinents de sis centres educatius del Districte Sarrià-Sant Gervasi, n'han rebut formació. El Programa JovEmprèn, organitzat amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i CoworkinGràcia, vol donar a conèixer entre els joves de Sarrià el món de l’emprenedoria i oferir-los la possibilitat de desenvolupar, de manera tutorada, el propi Pla d’Empresa o Iniciativa Social, en format de concurs. Es poden presentar en equips d’entre tres i cinc persones.



Més de dos-cents joves s’han inscrit al concurs d’emprenedoria i la cinquantena d’equips participants han pogut rebre assessorament personalitzat. Han arribat fins la fase final del concurs (que inclou la defensa en públic dels projectes nominats) un total de quaranta equips competint en tres categories: Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius. La Gala de Lliurament de Premis ha tingut lloc al Teatre de Sarrià. El jurat ha estat format:
- pel senyor Jordi Blanch i Huguet, subdirector General d'Ordenació de la Formació Professional Inicial i Ensenyament de Règim Especial, del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
- pel senyor Xavier Dumont Peruga, responsable de Serveis d'Emprenedoria de Barcelona Activa, de l’Ajuntament de Barcelona.
- per la senyora Antonella Severo, innovadora en digital media i gerent de projectes amb llarga trajectòria internacional.

El primer premi de cada categoria està valorat en 600€ en material informàtic, musical o editorial a repartir entre els membres de l’equip i inclou el carnet de soci del Centre i TEatre de Sarrià,  entitat organitzadora, valorat en 60€, durant un any i per cadascú dels membres de l’equip.

El segon premi de cada categoria està valorat en 450€ en material informàtic, musical o editorial a repartir entre els membres de l’equip i inclou dues entrades a escollir de la Temporada 16-17 al Teatre de Sarrià per cadascun dels membres de l’equip.

Enguany s’han repartit també tres accèssits (Lleure juvenil, Joventut i associacionisme i Compromís social) valorats en 200€ cadascun en material informàtic, musical o editorial a repartir entre els membres de cada equip.




La Gala de Lliurament dels Premis JovEmprèn ha tingut lloc el 21 de desembre al Teatre de Sarrià i ha comptat amb la presència de la senyora Marta Vilalta, Directora General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, que ha lliurat els primers premis als equips guanyadors de cada categoria i ha adreçat unes paraules als joves participants. El missatge ha arribat directe i contundent a la platea del Teatre: “els joves no sou el futur, sou el present” i JovEmprèn se suma a la reivindicació i proposa continuar aprenent emprenent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada