UN CENTRE SOLIDARI

diumenge, 8 de març del 2015

HAVANERES EN CONCERT

El passat dissabte 28 de febrer, el grup Dolça Petxina va presentar el seu repertori en un nou format: el concert. Per l'ocasió es van acompanyar d'un petit conjunt musical format per Joan Eloi (el mestre) a la guitarra, Santi Ullivarri a la percussió i Rafa Pascual al baix elèctric.



Part del concert es va interpretar en el format tradicional, és a dir a capela o acompanyats per la guitarra de Jordi Recasens, un dels membres del grup, i això va permetre apreciar les aportacions dels músics: una gran solidesa rítmica i una nova sonoritat.



L'experiment va transmetre bones vibracions i obra un camí que Dolça Petxina ha d'explorar. O potser millor, tenen davant seu un oceà de possibilitats pel qual han de navegar.

Sigui com sigui, aquesta prova va satisfer parents, amics, coneguts i saludats presents que van premiar "els petxinos" pujant a l'escenari a felicitar-los. Ells van respondre dedicant-els-hi unes quantes peces, especialment a les seves companyes i mullers, "les seves petxines". Enhorabona a tots.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada