UN CENTRE SOLIDARI

dilluns, 19 d’octubre del 2009

CONCERT DE MÚSICA SIMFÒNICA DE CAMBRA DEL CONJUNTXXI


Diumenge 25 d'octubre, a les 7 de la tarda, al teatre del Centre.

El ConjuntXXI! va iniciar-se com una proposta d’interrelació i d’autogestió d’un grup musical dins del marc de l’ESMUC. Des del 2006 ha esdevingut un grup independent dedicat a la producció i creació d’activitats musicals així com en el seu grup instrumental, dedicat al Simfonisme de Cambra, terme desenvolupat pel propi ConjuntXXI!.

Durant aquests dos anys ha col·laborat amb la Fura dels Baus realitzant la producció musical de l’òpera L’Orfeo al NAUMON, així com uns concerts també al NAUMON dedicats a contextualitzar les òperes representades al Liceu i amb posada en escena del grup teatral. Igualment, durant la primavera de 2008 ha iniciat el cicle Gotes de Música al Museu Agbar de les Aigües, en un cicle pensat per a interaccionar amb els conceptes exposats al museu. El passat desembre va oferir el concert de l’exposició del MNAC Juli González: Retrospectiva, en col·laboració amb L’Auditori.

Des d’aquesta temporada 2008-09, ConjuntXXI! assumeix la direcció artística del Cicle de Joves Intèrprets de L’Auditori, en coproducció amb aquesta institució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada