UN CENTRE SOLIDARI

diumenge, 4 d’octubre del 2009

LA MISSA MAJOR DEL ROSER I L'OFRENA DE LES PUBILLES DE SARRIÀ



Seguint la tradició, les pubilles de Sarrià, organitzades per la Núria Abella, van preparar-se al Centre i van desfilar amb els dansaires del Ballet Folklòric Sarrià/Esbart Sarrià fins l'Ajuntament a buscar els rams de flors que aquesta institució ofereix cada any a la Mare de Déu del Roser. A la Sala de Plens, els representants del Consell Municipal van fer el lliurament dels rams i després van acompanyar pubilles i dansaires fins a la parròquia.

Mossèn Manel Valls presidí la missa acompanyat per mossèn Carles de la Fuente i mossèn Frederic Ràfols. Els cants foren a càrrec de la Capella de Música-Cor de Cambra Dyapason i l'Elisabet Guillén dirigí les respostes del poble. Durant l'ofertori els balladors de l'esbart van realitzar una dansa en honor a la Mare de Déu i les pubilles van oferir els seus rams al celebrant. Finalitzada la celebració, les pubilles van recollir els rams de l'altar per portar-los al retaule de la Mare de Déu del Roser mentre el poble cantava els goigs. Al finalitzar, la parròquia va convidar tothom a un petit refrigeri per aprofundir en la trobada de tots els assistents.

Podeu veure el reportatge sencer de la celebració a l'espai Fotografies del Centre.Si teniu altres fotografies i voleu que les afegim, envieu-nos-les a l'adreça empremtadelcentre@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada