UN CENTRE SOLIDARI

dijous, 1 d’octubre del 2009

EL CENTRE A LA FESTA MAJOR DE SARRIÀ



Després de les festes de la Mercè, les festes del Roser! I la Parròquia i el Centre participen amb el següent programa:

Dissabte 3 d’octubre a les 19h.45’. Recepció de les pubilles de Sarrià a l’Ajuntament.

Dissabte 3 d’octubre a les 20h.15’. Missa Solemne de Festa Major, a la parròquia. La Capella de Música de Sant Vicenç de Sarrià interpretarà la Missa Brevis, en re m, de WA Mozart; el Ballet Folklòric Sarrià/Esbart Sarrià realitzarà un ball durant l’ofertori i al final de la missa les pubilles faran l’ofrena floral a la Mare de Déu del Roser.

Dissabte 3 d’octubre, durant tot el matí. Partits de futbol del CP Sarrià al complex esportiu de can Caralleu.

Diumenge 4 d’octubre a les 17h. Festival de Dansa Popular a càrrec de Ballet Folklòric Sarrià/Esbart Sarrià a l’envelat de la plaça de Sarrià.

Dilluns 5 d’octubre a les 19h. Inauguració de l’exposició Caravana Solidària i tertúlia "La cooperació catalana a l’Àfrica subsahariana", a càrrec de J Antón Mellón, membre de Barcelona Acció Solidaria i catedràtic de Ciències Polítiques de la Universitat de Barcelona). A la sala Tramuntana del Centre.

Dimarts 6 d’octubre a les 21h. Concert del Cor de Cambra Dyapason/Capella de Música de Sant Vicenç de Sarrià. Interpreten obres de Haydn i Rossini. Piano: Lluís Rosselló. Direcció: Teodor Roure. Al teatre del Centre

Dimecres 7 d’octubre a les 19h. i a les 20h. “Vine a ballar Country” amb Cinta Larrotcha. A la sala Pica d’Estats del Centre

Dimecres 7 d’octubre a les 21h. Concert de polifonia del Renaixement i del Barroc pel Cor de Cambra Lerània. Direcció: Jordi Noguera. Al teatre del Centre.

Dijous 8 d’octubre a les 20h. Xerrada-Audició Les Compositores Catalanes del Modernisme a càrrec de M. Teresa Garrigosa, soprano, i Mònica Pagès. periodista i crítica musical. A la sala Pica d’Estats.

Divendres 9 d’octubre a les 18h. Cafè-concert amb el Quartet Antígona. A la terrassa del Centre.

Divendres 9 d’octubre a les 20h. El documental del mes: Recipes for disaster, de John Webster. ¿Que pot fer una família com la teva per evitar el canvi climàtic? Al teatre del Centre.

Dissabte 10 d’octubre, durant tot el matí. Partits de futbol del CP Sarrià al complex esportiu de can Caralleu.

Dissabte 10 d’octubre a les 17h. Animació Infantil i xocolatada, a càrrec del Moviment Infantil i Juvenil-Esplai Sant Vicenç. A la plaça del Consell de la Vila.

Dissabte 10 d’octubre a les 19h. Concert d’acordions, amb l’Orquestra de Cambra d’Acordions i l’Orquestra d’Acordions de l’OCAB. Direcció: Pepita Perelló. Al teatre del Centre.

Dissabte 10 d’octubre a les 22h 15’. Representació de l’obra de teatre “VUIT DONES”, de Robert Thomas, per la companyia teatral Males Companyies. Al teatre del Centre.

1 comentari:

  1. Hola!
    Aquesta festa major m'ho he passat molt bé.
    M'han agradat molt les activitats que hi havia i tot el que s'ha fet.
    Gràcies,

    Cristina

    ResponElimina