UN CENTRE SOLIDARI

dimarts, 25 de febrer del 2014

De l'Aitana al Carlos. Recollir taps de plàstic com a iniciativa solidaria



Un somriure per l'Aitana. Fa temps així us demanàvem que recollíssiu taps de plàstic per a Aitana García, una nena de Taraçona amb una cardiopatia congènita que necessitava ser operada. Els taps que es recollien al Centre i altres llocs es reciclaven i donaven uns diners -300€ per tona de taps recollits, aproximadament- per poder pagar l'operació. La solidaritat de tothom i va aconseguir recollir taps fins que l'Aitana vs ser operada.

Ara és el Carlos, un nen de 9 anys que pateix la malaltia de Lesch-Nyhan, una d'aquelles malalties estranyes de les que no es sap gran cosa, qui ens demana aquest petit esforç. Ell necessita una llitera de bany perquè els seus pares el puguin rentar sense prendre mal. Un objectiu més modest i assolible.

La Fundació Seur és qui escull els projectes d'ajuda que es beneficien de les campanyes dels taps i qui fa les gestions per al seu reciclatge, però cal fer arribar els taps als seus punts de recollida. Durant un temps no teníem qui traslladés els taps del Centre al magatzem corresponent, però ara ja ho hem solucionat. Per això, després d'una breu interrupció hem reprès la recollida de taps. Esperem els vostres taps i, sobre tot, poder encomanar el somriure de l'Aitana a en Carlos. Els seus pares us ho agraeixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada