UN CENTRE SOLIDARI

dimecres, 26 de febrer del 2014

TORTELL POLTRONA PEL CENTRE ASSÍS


La nit de Reis d'enguany va portar un regal molt especial al Centre Assís: una actuació de Tortell Poltrona en benefici de la casa. El compromís de Tortell Poltrona amb el més necessitats és antic i prou conegut. Amb la seva organització Pallassos sense fronteres s'ha dedicat a portar rialles a aquells als quals la tragèdia, la guerra o les penúries han esborrat els somriure de la cara. En aquesta ocasió no traspassa cap frontera i es quedarà a repartir els seu riure entre els que a casa nostra han perdut el sostre i viuen acollits per institucions com el Centre Assís o simplement malviuen al carrer.

Tortell Poltrona és un pallasso universal i presentarà un espectacle trepidant carregat d’esquetxos que han fet història. Un recull dels millors números del seu repertori, emmarcats en un espectacle que conté l’essència del pallasso de sempre i el repte d’alternatives innovadores. Desafiant la por al no res, anant des de l’absurd fins retrobar el nord i cercant en els clàssics el punt de partida per navegar més enllà. Retalls d’humor en estat pur, pessics de fantasia necessària.


Per assistir a l'espectacle caldrà fer un donatiu de 15€ directament al Centre Assís, a través del número de telèfon 93 252 05 68. Res més. I esperar a ser testimoni de tot un devessall de tendresa i humanitat en l'actuació del pallasso universal... de Sarrià.

Per conèixer el Centre Assís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada