UN CENTRE SOLIDARI

dilluns, 25 de gener del 2016

GALA D'ENTREGA DELS PREMIS JOVEMPREN 2015



El divendres dia 22 de gener, va tenir lloc la Gala d’Entrega de Premis del Programa JovEmprèn Sarrià 2015, per acabar d’arrodonir una edició plena d’activitats i emocions. Aquest programa ha estat organitzat pel Centre de Sarrià i Coworkingràcia, amb el suport de la Direcció General de Joventut.

L’acte va començar amb una mica de música moderna, de la mà de Marta Casals (veu) i Maria Umbert (guitarra).



Després, el jurat va fer un petit discurs a tots els participants del concurs -més d'un centenar d'alumnes de l'Institut Montserrat,els Salesians de Sarrià i el Sagrat Cor de Sarrià-, estimulant-los a seguir lluitant en el món de l’emprenedoria, a aprendre a formar part de feines en grup, i a treballar de valent si creuen en les seves idees. Aquest jurat estava format per:

  • el Sr. Jordi Blanch, subdirector general d’Ordenació de la Formació Professional Inicial i Ensenyament de Règim Especial, del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya
  • el Sr. Xavier Dumont, Responsable del Centre de Recursos per a Emprendre, de Barcelona Activa
  • el Sr. Daniel Cabrera, emprenedor tecnòleg, de Coworking Gràcia


L’acte va continuar amb la tan esperada entrega de premis. Es van repartir en total sis accèssits
valorats en 200€ en material informàtic cadascun, i 3 premis valorats en 500€ en material informàtic cadascun. I per tal d’apreciar la feina feta pels guanyadors, es van visualitzar els vídeos dels seus projectes, els qual mostraven molta innovació i originalitat.

Per finalitzar l’esdeveniment, vam gaudir altra vegada d’una mica de música, i d’un petit refrigeri a la sortida del Centre.

Un acte rodó i emocionant!

Volem aprofitar per agrair a tots els participants, professors, jurat, música, tècnics, i a tots els que han estat darrera del Programa JovEmprèn, per la seva participació i implicació. Sense tots ells el concurs no tindria sentit.

Moltes gràcies i fins a la propera edició!

El reportatge fotogràfic sencer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada