UN CENTRE SOLIDARI

dimecres, 22 d’abril del 2009

CRÒNICA DE CANTÀBRIA

Finalment a l'expedició hi anàrem 109 persones, 71 jugadors, integrats en 6 equips (1 Benjamí, 1 Aleví, 2 Infantils i 2 Cadets, 13 entrenadors, 11 directius i delegats i 16 familiars.

Amb cares de molta son, els dos autocars sortíem del pont de Reina Elisenda de Montcada el dia 9 a les 7 h del matí. A l'arribada a NOJA (Cantàbria) a mitja tarda ens esperava la pluja que no va deixar d'acompanyar-nos en tots els dies del torneig, fent-nos patir al veure els jugadors, sobretot els més petits (fins i tot n'hi havia un parell de 6 anys) completament xops.

La fase de classificació va tenir lloc a SANTOÑA i la final a SAON, per cert, amb unes instal·lacions realment espectaculars, tenint una d'elles fins i tot un camp de gespa natural.

Els resultats dels nostres equips van ser dignes. El Cadet A va quedar campió, l'infantil A 3r.. Destacar el meritori paper del Benjamí, que amb una plantilla molt curta i amb dos nens de 6 anys, va guanyar dos partits i en va perdre un. Va quedar segon.

El dissabte, després de contactar amb el Racing de Santander, varem fer una visita guiada a les instal·lacions de "El Sardinero". Ens van rebre amb molta amabilitat. Visitarem la sala de premsa, la tribuna, la gespa i els vestidors (als nens els va fer gràcia trepitjar on es canvien els jugadors que veuen a la tele).

El Diumenge, 12 a les 21 h., sortíem cap a Barcelona on vam arribar a les 6 h de la matinada. Els "maltractats" pares ja esperaven pacientment l'expedició. (els renecs per l'hora no van arribar a les nostres orelles...).

Pluja apart, han estat uns dies agradables. No hi ha hagut cap incident ni accident de gaire magnitud. Els nens han pogut jugar al futbol, relacionar-se entre ells i amb jugadors d'altres contrades. Han deixat el nom del CP en bon lloc, tant pel seu comportament com per la seva esportivitat i educació.

En Josep Calderó "PITU," el nostre president, que va encapçalar l'expedició, així com la resta dels membres de junta, us donem les gràcies a tots, jugadors, familiars i col·laboradors.......... FINS L'ANY VINENT!


SECCIÓ DE FUTBOL

1 comentari:

  1. Enhorabona al CP Sarrià per aquest més que digne paper i per portar el nom del Centre fora del seu entorn natural.

    ResponElimina