UN CENTRE SOLIDARI

dijous, 29 de desembre del 2011

PREMI PER A LA REVISTA L'EMPREMTA DEL CENTRE


Fotografia: Jesús Peró


Fotografia: Toni Galitó / Federació d'Ateneus de Catalunya.

L'empremta del Centre ha guanyat el primer Premi als Mitjans de comunicació d’associacions culturals de Catalunya que afavoreixin i difonguin l’activitat associativa, un dels Premis Ateneus que atorga anualment la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC).

La convocatòria dels Premis Ateneus, una de les més importants de l’associacionisme català, inclou cinc categories més: premi a la Creativitat en arts escèniques, premi a la Creativitat en música, premi a la Creativitat en cultura popular i tradicional, premi a la Innovació i premi a l'Activitat sociocultural. Juntament amb els Premis Ateneus, la Federació d'Ateneus de Catalunya també organitza el concurs Jove proposa. Fes teu l’Ateneu, que té l’objectiu de fomentar la participació de joves d’entre 16 i 30 anys a les entitats. L'any 2010, el segon premi d'aquest concurs va ser per als nostres amics de Iusi Teatre.

Volem agrair i dedicar aquest premi a totes les persones que fan possible la revista, des del que en algun moment o altre heu fet alguna col·laboració fins tots els lectors que la seguiu. Per a tots, el premi és un reconeixement i un estímul per a fer-la encara més viva, participativa i, en definitiva, millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada