UN CENTRE SOLIDARI

divendres, 28 de febrer del 2014

CICLE DE CINEMA UNA MIRADA ENRERE ORGANITZAT PER ESPLAIS PEL MÓN

 
Esplais pel món, va néixer l’any 2007 amb la finalitat de crear un esplai a Anjara (Jordània). Aquesta va ser la tasca dels seus primers tres primers anys de vida a la que el 2010 es va afegir la posada en marxa d'un segon esplai a Madaba, també a Jordània. El que una colla d'esplais catalans anomenaven Projecte Jordània s’ha convertit, amb el pas del temps, en una entitat amb un camp d'acció més ampli: Esplais pel món. Vegeu-ho a: http://www.esplaispelmon.com/

Ara ens presenten el cicle de cinema "Una mirada enrere" sobre tres episodis punyents del nostre passat. El primer, el procés i execució de tretze noies de 16-29 anys l'agost de 1939, acusades de reorganitzar les Joventuts Socialistes Unificades tot just acabada la Guerra Civil. La projecció serà diumenge 9 de març, a les 18h.
 

El segon, la història d'un infiltrat de la policia espanyola dins la banda terrorista ETA gràcies al qual van ser detininguts més de cent-cinquanta dels seus membres l'any 1975.
La projecció serà diumenge 16 de març, a les 18h.


El tercer és la crònica dels esdeveniments que van portar a la condemna a mort i execució del jove Salvador Puig Antich, anarquista membre del Movimiento Ibérico de Liberación (MIL) acusat de la mort d'un policia. La projecció serà diumenge 23 de març, a les 18h.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada