UN CENTRE SOLIDARI

diumenge, 27 d’abril del 2014

SANT JORDI VA PORTAR UNA NOVA BUTACA PEL TEATRE

Pensàvem que només eren els Reis els qui portaven desitjos! El vent que bufava durant la diada de Sant Jordi no va desanimar els passejants que gaudien de l'ambient mentre buscaven aquell llibre més adient o la rosa més bonica per oferir.

Els cantaires de l'Orfeó Sarrianenc van instal·lar la paradeta a la plaça. “En benefici de la reforma del Teatre de Sarrià”, deia. Hi venien roses vermelles, com els clàssics. Però també hi havia dracs de paper, roses/xupa-xup, viseres quatribarrades i llibres. Manualitats fetes per unes formiguetes de l'Orfeó que, a més de fer de cigales cantaires, també treballen per a recollir el necessari perquè el teatre passi l'hivern. Moltes gràcies treballadores!

I els llibres: Sembla increïble, però van aparèixer dos poetes que van oferir els seus llibres al Teatre. En Frederic Bou, amic de tot Sarrià, poeta generós de tots els esdeveniments locals, va oferir uns quants exemplars de la darrera obra editada “Poemes d'humor satíric”.

La Sara Monferrer treballa a una botiga de moda, però a les seves hores lliures, a més de gaudir de les representacions del Teatre de Sarrià, escriu poemes. El seu cap li va regalar l'edició d'uns quants exemplars. Ella ens en va fer donació per benefici de la reforma. Els hem d'estar molt agraïts, a tots dos.


Però per a que tota aquesta feinada es transformés en donatiu pel teatre calia que vinguéssiu vosaltres. Sí, ens referim a tots aquells que ens vau saludar i us vau emportar algun d'aquests productes. Agraïm el vostre suport a la cultura i al teatre que tan estimem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada