UN CENTRE SOLIDARI

dilluns, 9 de febrer del 2015

TEATRE: GERÓNIMO STILTON

Aquest cop la Cia. Fontmontina de comèdia ens ha sorprès amb una alegre història per a infants, basada en el llibre Gerónimo Stilton. El regne de la fantasia.


Els membres més joves de la companyia, de menys de 20 anys, amb una magnífica posada en escena, van fer passar una bona estona a grans i petits.


 També és digne de felicitació la caracterització dels personatges.


I els actors van transmetre la seva il·lusió interpretant uns papers ben creïbles, amb música notable i moviments i balls plens de força.


Entre el públic vam tenir al Carlos, el nostre amic per qui tants taps hem recollit, que va dir "aquest no ha estat un dissabte qualsevol!". Tots els nens van passar una tarda inoblidable. Endavant joves de la Fontmontina! Feu molt bona feina!



2 comentaris:

  1. Teniu raó. Ha estat un gran cap de setmana.
    Per nosaltres , -La Fontmontina - és un plaer actuar al teatre de Sarrià. Malahuradament no disposem d'una sala adequada per mostrar la nostra feina , així que és un luxe venir cada any. Moltes gracies per els vostres comentaris.
    Jordi Garcia

    ResponElimina
    Respostes
    1. El plaer és nostre. Cada any esperem que vingueu a presentar la vostra feina. És un clàssic amb què comptem. El Teatre de Sarrià es casa vostra.

      Elimina