UN CENTRE SOLIDARI

dissabte, 28 de novembre del 2015

EL MÈTODE GRÖNHOLM DE LA BAMBOLINA NEGRA


Dissabte 28 de novembre La Bambolina Negra porta la seva versió de El Mètode Grönholm a Sant Cristòfol de Castellbell i el Vilar. És la primera sortida de l'obra després de l'estrena al Teatre de Sarrià els passats 14 i 15 de novembre. 




A Sarrià, els quatre actors – Míriam Benavent, Jordi Freixes, Jordi Matas i Jordi Joan Recasens-- van crear un ambient de complicitat i d'interès pel desenvolupament de la trama de l'obra. Es tracta d’una obra divertida i audaç posada en escena amb astúcia, amb gràcia i, alhora, amb tranquil·litat. La coordinació entre ells va ser excel·lent i va posar en evidència l’alt grau de compenetració a l’hora del treball conjunt, ben dirigida pel seu director, Pere Pons.




La posada en escena des del punt de vista escenogràfic va ser correcte i austera, com correspon als moments que vivim. I cal fer esment especial a la prioritat de l’esmentada posada en escena als diàlegs i a la reflexió del que l’obra vol transmetre al públic. Volem destacar, igualment, l’excel·lent dicció dels actors que va permetre seguir el text amb comoditat.



Donem l'enhorabona a la gent de Sant Cristòfol perquè veuran un bon espectacle. Felicitem a La Bambolina Negra molt cordialment per la seva feina, que continua la brillant trajectòria dels darrers temps. I esperem que aviat ens deleixin amb una nova representació que, si no anem errats, serà la propera primavera amb “Jesucrist Superstar”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada