UN CENTRE SOLIDARI

dimarts, 12 d’abril del 2016

ESPERIT DOLÇ

9 d'abril de 2016

Dissabte passat l'Esplai Sant Vicenç va tenir un dia dolç gràcies a l'activitat que tenien programada: el concurs de pastissos. Llegiu com ho van viure.
 

Hola família!
Hi ha moments on, tot i que no saps ben bé per què, passa. Succeeix quan el teu equip de futbol aixeca la copa després d'haver suat sang i fang als noranta minuts angoixosos d'una final disputada. Succeeix quan rememores dies passats i et "baralles" per si el col·legi X és millor que el col·legi Y perquè -què dimonis!- era el teu: els teus amics, les teves anècdotes, les teves cicatrius. És allò que succeeix quan sents els colors, i és allò que va succeïr un cop més aquest dissabte al Centre Parroquial durant el Dia dels Pastissos.
Gràcies a la inestimable tasca de CoParty -una forta abraçada per a ells des del blog!-, la sala es trobava engalanada i la taula buida respirava impaciència. Tot estava a punt. Les rialles es sentien al pis de dalt; vau començar a baixar tots. Es respirava il·lusió, i llavors va succeïr. "Blanc i groc són els meus colors", diu l'himne de l'Esplai, i deu n'hi dó si té raó! El blanc i el groc que fan tant de goig al nostre foulard es trobava per tot arreu als pastissos: foulards de sucre glassé de totes les mides i tamanys, blanc i groc en forma d'ingredients o blanc i groc en forma d'inspiració, a estendards en miniatura i a dibuixos del Vicentet.
Tanta qualitat s'ho va posar molt difícil al jurat, però després de molta del·liberació es van votar els premis. El més original -espectacular la idea del test de pastís d'Oreo-, el més xocolater, el més esplaiero, el més guau... fins i tot el més celíac! La lluita va ser encarnissada i emocionant, i això que encara quedava la millor part! Diuen que no pots jutgat un llibre per la portada, així que no ho vam fer: un cop provats, des d'aquí us podem tornar a dir que estaven tots boníssims. Si l'esperit de l'Esplai es continua vivint amb aquesta dolçor i aquesta energia que vau demostrar a les vostres creacions, ens queda molt de blanc i groc per viure!
Moltes gràcies a tots els Masterchefs i una abraçada, família! Fins dissabte vinent!
PD: Potser vau trobar a faltar els Seniors... però no estaven fent campana, sinò preparant-se per l'activitat de la nit: com que són els més grans, van decidir que monitors i nens es quedarien a passar la nit al CP per a fer pinya. Algun cop us heu imaginat com seria jugar a banderes per tot el CP? Pregunteu-los a ells!
El reportatge fotogràfic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada