UN CENTRE SOLIDARI

dijous, 14 de juliol de 2016

CAMPUS DE FUTBOL DEL CP SARRIÀ A CANTONIGRÒS

Entre el 26 de juny i el 2 de juliol el CP Sarrià ha realitzat la quarta edició del seu campus de futbol al poble de Cantonigròs (L'Esquirol, Osona). Cinc grups de jugadors, vuitanta jugadors i dotze monitors han passat una setmana a la casa de colònies Santa Maria del Roure i al camp del CF Cantonigròs -magnífic terreny de joc de gespa natural- realitzant un intens programa lúdic i esportiu.


Pels matins doble sessió d'entrenament, algunes en anglès. Dinar, descans i temps lliure, jocs o activitats lúdiques abans de tornar al camp per als partits de la competició del campus o Copa Cantonigròs. Sopar al caure el dia i jocs de nit en fer-se fosc. Un bon equilibri entre disciplina esportiva i activitats lúdiques en una setmana de vacances d'estiu. 

Com a fet especial, el campus va rebre la visita de Pau Lopez, porter de 1a divisió del RCD Espanyol, per compartir amb els els jugadors la seva experiència. Els astres de la lliga són, malgrat tot, terrícoles i baixen a camps modestos on troben grans admiradors.

La darrera nit, gran festa de comiat del campus. I l'endemà, abans de marxar, gran foto de família. I és que un ca campus com aquest, a més d'una experiència esportiva i lúdica, és una magnífica ocasió d'enfortir les relacions i els lligams entre jugadors, entrenadors, monitors i personal del club. La gran família del futbol.
Cap comentari:

Publica un comentari