UN CENTRE SOLIDARI

dilluns, 26 de setembre del 2016

COMENCEN LES PRESENTACIONS DEL PROJECTE JOVE EMPRÈN 2016


Han començat les presentacions del programa Jovemprèn 2016 a diversos centres educatius!

El Programa Jovemprèn Sarrià fomenta els valors de l’emprenedoria entesa en la seva més àmplia concepció de creació de noves activitats o millora de les existents en un context de nous models d’economia social, ambiental, tecnològica, cultural, esportiva i col·laborativa. L'objectiu final és obrir una finestra a la realitat laboral i emprenedora i generar reflexions personals per a definir el propi camí professional.




Joves estudiants de 3r i 4rt d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels centres educatius juntament amb joves membres d’entitats juvenils poden presentar els seus projectes al concurs d’emprenedoria, que premiarà les millors propostes de cada categoria!
El programa culminarà amb la Gala Final de Lliurament de Premis al Teatre de Sarrià, acte públic que tindrà lloc el dimarts 20 de desembre 2016 a les 18h.



El disseny i organització del programa el realitzem conjuntament i amb l'assessorament dels responsables del CoworkinGràcia. Contem també amb la col·laboració dels serveis de l'Ajuntament de Barcelona, tant a nivell dels Districte de Sarrià-Sant Gervasi, com de la seva agència Barcelona Activa, així com amb la col.laboració del Departament d'Ensenyament gràcies al treball dels seus tècnics per la valoració dels projectes presentats al concurs Jovempren i participant en el jurat del premi, participació que també demanem a la Direcció General de Joventut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada