UN CENTRE SOLIDARI

dimarts, 17 de febrer del 2009

HOMENATGE A ESTER NEBOT

L'Esther Nebot va formar part d'aquest Centre durant molt de temps. L'Esther era la maquilladora per excel·lència i la secció de teatre no la oblida. Des de l'Elenc teatral JV Foix han volgut reordar-la un cop més. El passat 15 de febrer en acabar la representació de l'Illa del Tresor van llegir dos sentits textos per retre-li homenatge. El seu marit Joan Benavent i les seves filles Sara, Ruth i Míriam, van rebre una placa conmemorativa de l'acte i el suport de tots els assistens:

"Nosaltres, els personatges als quals ella va donar forma, no volem restar en l'anonimat i per això estem avui aquí, per manifestar-li la nostra gratitud i el nostre adéu.

Molts de vosaltres els heu interpretat però gràcies a ella -l'Esther-, presonatges com el Sr. Cocarel, el Sr. Chamurcy, el Ricardo Jordan, el Coladan, la Bella Porcia, el Mataties, el Satanàs, el Sherlock, la Geltruda, la Sra. Càndida, el Sr. Bauli, la Lluna, el Naïm, el Manelic, el Sr. Pepin, el Follet, la Marta i tants d'altres (que estan avui aquí o no, però hi estan representats d'alguna manera) van cobrar vida.

Esther, volem agrair-te la senzillesa, la humilitat, el teu treball des de darrere, en silenci, la teva disponibilitat a qualsevol hora per posar-nos de tot: barbes, bigotis, claves, pintures, tatuatges i tantes filigranes... I sempre sense demanar mai res a ningú i a vegades sense rebre ni tan sols la felicitació de tots plegats. Potser avui reps la millor felicitació!

Ara nosaltres et volem demanar que, des d'allà on siguis, a cadascú de nosaltres i, sobretot, a la teva família, ens pintis una rialla i un cor alegre perquè puguem seguir el camí amb la mateixa il·lusió, servei i afecte que sempre ens vas donar.

Gràcies Esther."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada