UN CENTRE SOLIDARI

diumenge, 5 de maig del 2013

COMENÇA L'ÒPERA EN RUTA!

o

Sarrià-Sant Gervasi s'omplirà d'òpera del 6 al 18 de maig. Una iniciativa del Districte, amb motiu del Dia Internacional de l'Òpera, per divulgar i aprofundir en aquest gènere artístic, en col·laboració amb diferents entitats culturals.

Sarrià-Sant Gervasi se suma a la celebració del Dia Internacional de l'Òpera, el 8 de maig, amb la segona edició d'Òpera en ruta . Durant dues setmanes, del 6 al 18 de maig, s'han programat diverses activitats, totes gratuïtes, en onze equipament públics del districte i al Teatre de Sarrià. Una oportunitat per explorar aquest univers únic.

Excepte els diumenges, cada dia es podrà gaudir d'òpera en directe, d'exposicions, de cursos, de conferències, de contes i de recorreguts per les obres de Richard Wagner i de Giuseppe Verdi, coincidint amb el bicentenari del seu naixement dels dos compositors, entre d'altres.

L’òpera és un món enormement gratificant al qual s’hi pot accedir mitjançant mil rutes. I Òpera en ruta és una oportunitat magnífica per explorar aquest univers únic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada