UN CENTRE SOLIDARI

diumenge, 12 de maig del 2013

DE BUSSETO A VALHALLA



Vegeu el reportatge

El cicle Òpera en ruta, organitzat pel districte de Sarrià - Sant Gervasi és molt present al Teatre de Sarrià. De tots els actes que de moment hi han tingut lloc destaquem Busseto Valhalla, realitzat el dia 8 de maig -Dia Internacional de l'òpera- per iniciativa de la Biblioteca Clarà.

De Busseto (ciutat de residència de Verdi) a Valhalla (la fortalesa on, segons la mitologia escandinava, Odin acull els guerrers morts en combat i els ofereix un banquet en que la beguda es serveix en els cranis dels vençuts) hi ha una distància quasi insalvable. Pràcticament la mateixa que hi ha entre les personalitats de Verdi i Wagner, segons es va plantejar en l'espectacle dirigit per Edgar Villanueva. Però la circumstància de ser fills del mateix any posa costat per costat ambdós compositors en els actes commemoratius del bicentenari del seu naixement.

La interpretació de les diverses peces del recital va anar a càrrec de Núria Dardinyà, soprano, i Carles Daza, baríton, acompanyats al piano per Efrem García. Amb el permís de Roger Alier, present al recital, destaquem l'excel·lència de la interpretació de Carles Daza que, amb una afinació impecable, va portar el públic que omplia el teatre al món de les emocions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada