UN CENTRE SOLIDARI

dimecres, 3 de juliol del 2013

CONCERT EMOTIU DE L'ORQUESTRA DE CAMBRA D'ACORDIONS


Vegeu el reportatge

El passat 29 de juny, l'Orquestra de Cambra d'Acordions de Barcelona va realitzar un dels seus concerts més emotius, dedicat a una de les seves components recentment traspassada. Amb aquestes paraules li van dedicar l'actuació:

“Bona tarda. El concert d'avui el volem dedicar a la nostra companya i amiga Roser Sanvicens, que fa dues setmanes ens va deixar sobtadament, submergint-nos en una buidor de la que encara no ens hem fet càrrec. La Roser era una sarrianenca de soca-rel, com molts de vosaltres. Amics meus, ja sabeu com s'estimava el seu barri! Però per a ella el primer eren els seu fills, la seva família. I encara tenia un altre sentiment molt arrelat: la música, el seu acordió, la nostra orquestra “Ad libitum”.

Roser, Moltes gràcies pels deu anys que has estat companya nostra, en que ens has demostrat la teva dedicació estudiant, no faltant als assaigs, amb la il·lusió que et feien els concerts, essent amiga de tots i amb l'esperit jove que tenies... T'estimarem sempre, Roser. I, a banda d'això, segur que per allà dalt alguns angelets ja han tastat els teus canelons.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada