UN CENTRE SOLIDARI

dijous, 23 d’octubre del 2014

EL CENTRE I EL TEATRE DE SARRIÀ COL·LABORADORS DEL CALENDARI BOMBERS AMB CAUSA 2015


Ahir dimecres 22  d'octubre, va tenir lloc la presentació del calendari solidari Bombers amb Causa 2015, a la seu del Departament d'Interior, presidida per l'Hble conseller senyor Antoni Espadaler. Es tracta d'una iniciativa de Bombers de Catalunya i l'Obra Social de l'Hospital de Sant Joan de Déu a favor de la investigació del càncer infantil.


El Centre ha col·laborat en l'elaboració del calendari cedint gratuïtament el Teatre de Sarrià per a una sessió fotogràfica de Pep Bou, el conegut artista de les bombolles, que també col·labora desinteressadament en el projecte. El resultat ha estat la fotografia que il·lustra el mes de juny del calendari, obra de Laura Guerrero, de gran bellesa. La sessió va ser el darrer acte al teatre abans de l'inici de l'actual període d'obres. Perquè encara que least, but not last, la solidaritat també entra al nostre escenari per a tots els ho necessiten.


Us animem a comprar aquest calendari i a contribuir a la lluita contra el càncer infantil, com han fet els bombers. El seu petit bomber solidari, present a l'acte, us ho demana. I és que encara que petit, el seu cor és més gran que els bombers gegants de La Llacuna, que també van venir.


















Però no només ells van venir a l'acte de presentació del calendari. Tots els que hi han col·laborat hi van ser presents. A tots, moltes gràcies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada