UN CENTRE SOLIDARI

dilluns, 19 de gener del 2015

LA GALA D'INAUGURACIÓ DEL TEATRE DE SARRIÀ: L'ESPECTACLE DELS ARTISTES

L'alegria per la culminació de la remodelació del Teatre de Sarrià, després de tres anys d'obres, ha donat lloc a tres celebracions. La primera -Estrenem teatre, estrenem butaques!- el 12 de desembre, dedicada a tots els que l'hi han donat suport, molt especialment als que han participat en la campanya "Apadrina una butaca". La segona -Tenim un teatre nou!- el 13 de desembre, dedicada a tota la gent del Centre que han acompanyat i patit la reforma, a vegades amb neguit però sempre amb esperança, i que han escrit una pàgina brillant de la seva història.

Els artistes són els protagonistes de la darrera celebració -la Gala- per la qual ofereixen gratuïtament un tast del seu art com a senyal de tot el que es pot fer al teatre remodelat. Marcel Gorgori ha estat el mestre de cerimònies que ha conduït l'espectacle.



La primera actuació va ser la de la mezzosoprano Teresa Udina, acompanyada al piano per Carles Puig. Estava prevista que juntament amb ella cantés el baix Enric Arquimbau, però un compromís professional i el retard en l'inici de l'acte el van obligar a marxar abans de poder actuar. Malgrat que no va poder cantar, moralment va participar a la Gala.



Tito's Màgic, mag de Sarrià, antic president del Centre i organitzador del festival anual de màgia del Teatre, va oferir una mostra visual del seu art. 
Vist i no vist.



Els actors Josep Maria Mas i Miquel Bonet, acompanyats al piano per Carles Puig i dirigits per Anna Güell, van presentar una primícia del seu proper espectacle de música i poesia basat en el Cançoner de Feliu Formosa




El violinista Assunto Nesse, director de l'escola de música Concertante i un dels promotors dels Amics de l'Òpera de Sarrià, va interpretar Meditation de Thais, de Jules Massenet, acompanyat al piano per Joana Pons



El tenor Marc Sala, soci del Centre i director executiu dels 
Amics de l'Òpera de Sarrià, va interpretar l'ària 
"Una furtiva lagrima", de l'Elisir d'amore de Donizetti




Els alumnes del Barcelona Dance Center van presentar tres coreografies: Corsario, Humanimal i Enamorar enamora




Un vell conegut del Teatre, el pallasso sense fronteres Tortell Poltrona, va tornar a fer-nos riure i a emocionar amb la seva humanitat



Impro Barcelona, un parell d'artistasses
que es van ficar el públic a la butxaca amb les seves improvisacions





L'actor Sergi Mateu va crear d'un món ple de referències
amb la seva sola paraula




Pep Bou, l'artesà i artista de les bombolles de sabó




El claqué va representar les activitats d'uns altres vells coneguts del Teatre:
l'Escola de Dansa Coco Comin



Tots els artistes a l'escenari per a la salutació final. Moltes gràcies per la seva generositat i col·laboració amb la Gala i amb el Teatre.
Sense el seu art res seria possible.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada