UN CENTRE SOLIDARI

dijous, 4 de febrer del 2016

L'ORFEÓ SARRIANENC VISITA OTELLO AL LICEU


Dimecres 3 de febrer cantaires de l'Orfeó Sarrianenc i del Cor Jove del mateix Orfeó vam assistir a l'òpera Otello de Rossini. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Gran Teatre del Liceu amb el Teatre de Sarrià, els Amics de l'Òpera de Sarrià i la setmana d'activitats del món líric -Òpera en ruta- que organitza cada any l'Ajuntament de Barcelona, districte Sarrià-Sant Gervasi. Des d'aquí agraïm la gentilesa.


Tot aquest seguit de connexions en xarxa han facilitat que poguéssim gaudir d'una magnífica versió de l'òpera de Rossini que 70 anys més tard va quedar eclipsada per la versió que Verdi va fer d'Otello, el personatge de Shakespeare. Aquest any, en què celebrem l'any Shakespeare, el Liceu ens permet gaudir dels dos punts de vista sobre Otello i així aprofundir en l'obra, en la diversitat de la música i en la cultura musical.


Va ser emocionant veure els aplaudiments entusiastes dels joves de l'Orfeó Sarrianenc després de sentir la música del 1816. I és que la bona música no caduca mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada