UN CENTRE SOLIDARI

dimecres, 28 de desembre del 2016

DOS NOUS GUARDONS PER AL CENTRE DE SARRIÀ

El 14 de desembre 2016 va tenir lloc a les Reials Drassanes de Barcelona l’acte del lliurament dels Premis Ateneus que anualment atorga la Federació d'Ateneus de Catalunya. Aquest certament, iniciat l’any 1989, reconeix cada any la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.



En la seva vint-i-sisena edició, el certamen impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) dóna visibilitat al moviment associatiu en una nit de gala. Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una dotació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

Les modalitats dels premis d’aquest any en que ha participat el Centre han estat els següents:
- PREMI ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ: del correu electrònic a la Newsletter
- PREMI A LA CREATIVITAT ARTÍSTICA: El II cicle Dones i Compositores
- PREMI A LA CAPACITAT D’INNOVACIÓ Un estiu de conte, taller de teatre infantil d'arts escèniques
- PREMI AL FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ: Creació del cor jove de l'Orfeó Sarrianenc
- PREMI A LA INTEGRACIÓ SOCIAL: El Triangle Inclusiu
- PREMI JOVE PROPOSA!: Tertúlies de l’Ultrason, l’Àgora Jove de Sarrià


El Centre va ser guardonat amb el segon premi de les categories Integració social i Jove, proposa! Va ser l'única entitat en rebre dos premis i això dóna raó de la intensa activitat creativa que desenvolupem. Cal felicitar-se'n i seguir aquest camí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada