UN CENTRE SOLIDARI

diumenge, 20 de març del 2011

VEREDICTE DEL PRIMER PREMI TEATRE DE SARRIÀ


El 19 de març, diada de Sant Josep, s'ha reunit el jurat del Primer Premi Teatre de Sarrià compost per Joan Seguí, Carles Sales, Núria Solina i Eduard Arujo, actors i actriu vinculats al món teatral professional i amateur, actuant com a secretària Maria Josep Sanchís. Després de la corresponent deliberació ha dictaminat el següent veredicte:

- Primer premi atorgat al grup de teatre Quatre per Quatre, de Granollers, per l'obra Miracle a la casa negra.
- Segon premi atorgat al grup de teatre Kòmix, de La Garriga, per l'obra Aijafadrim.
- Accèsits atorgats al grup de teatre Cercle Catòlic de Gràcia, de Barcelona, per l'obra Ja en tinc 30! i al grup de teatre Blaugrana Scena, de Sant Feliu de Codines, per La meva Ismènia.

Aquest Primer Premi Teatre de Sarrià ha estat organitzat pel Centre Parroquial Sant Vicenç de Sarrià amb la col·laboració del Districte Sarrià - Sant Gervasi, responsable de la seva dotació econòmica i divulgació, i ha comptat amb la participació de trenta-cinc grups de teatre amateur. L'acte de lliurament del premi va tenir lloc dins la festa de la diada de Sant Josep, patró del Centre Parroquial, i va comptar amb la presència de Sara Jaurrieta, regidora, i Eduard Sanjosé, conseller de Cultura del Districte de Sarrià - Sant Gervasi.

Des del Centre Parroquial agraïm l'esforç realitzat per les persones encarregades de l'organització i les que han col·laborat en les diferents etapes del seu desenvolupsment, els grups que s'han presentat, els membres del jurat i el Districte per la seva col·laboració. A tots ells, moltes gràcies i enhorabona per l'èxit de l'esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada