UN CENTRE SOLIDARI

diumenge, 5 de juny del 2016

L'ESBART SARRIÀ A LA RESIDÈNCIA CASA DE FAMÍLIA I A SANT CUGAT SESGARRIGUES

El passat cap de setmana l'Esbart va tenir un ple d'actuacions. Dissabte 28 de maig a la residència Casa de Família.


I diumenge dia 29 de maig al Centre Cívic del poble de Sant Cugat Sesgarrigues per la celebració de la "IV Festa de la Gent Gran". La ballada era a la tarda i vam decidir passar tot el dia junts i fer algunes activitats. Vam quedar d'hora per agafar i portar el vestuari al lloc de l'actuació i, un cop tot endreçat, vam anar a esmorzar i a visitar el monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, a Avinyonet. 



Desprès vam tornar al poble de Sant Cugat Sesgarrigues on vam visitar el museu "El Forn Exposició Rural" i vam dinar al restaurant "El Cafè".                       




A la tarda vam ballar com a cloenda de la Festa de la Gent Gran. Primer van fer berenar; desprès reconeixement a les persones que celebraven les Noces d'Or i a les persones de més de 65 anys. I, finalment, la nostra actuació: balls mallorquins, valencians i catalans, que van anar molt bé. Tot en un teatre molt bonic i ben condicionat.




A quarts de deu del vespre tornàvem a Barcelona, una mica cansats de no haver parat en tot el dia, però tothom molt content d'haver-lo passat junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada